Post by nistforriocilla on Feb 12, 2022 14:21:14 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Line Color 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Line Color 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب نامحدود primogems ▞▞▞
▞▞▞ Line Color 3D 2022 version ▞▞▞
دست درد بکن برای بازیتون
Line Color 3D Gelegenheitsspiele xjpb
این برنامه عالیه!!! برای شروع، ممکن است کمی خسته کننده باشد، اما وقتی سطوح به آرامی بالا می روند، مانند یک داستان کاملا جدید است! من این بازی را دوست دارم حتی پسر عمویم آن را بازی می کند. من همچنین دوست دارم که چگونه سطوح تغییر می کند به طوری که شما دوباره احساس یا همان چیزی را دریافت نکنید. مردمی که می گویند خوب نیست کار نمی کند یا چیزی شبیه به این، همه اش اشتباه است. ممکنه مشکل از گوشی باشه Btw من این بازی را توصیه می کنم برای دانلود عالی است ❤️ و ممنون که دیدگاه من را خواندید 🤪
این یک بازی سرگرم کننده است اما خیلی زیاد است و من آن را دوست ندارم به همین دلیل به اینجا 3 ستاره می دهم.
سلام من نهال مرادی هستم هشت سالم این بازی خیلی قشنگه ❤️💖
سطح 3 خیلی سخته چرا چرا چرا تو مراحل پایین سخت میدی 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
خیلی سرگرم کننده است که باید آن را دریافت کنید، اما روز اولی که آن را دریافت کردم، یک تبلیغ 10 دقیقه ای به من داد که بازی ها و بازی های بیشتری را به خود اختصاص می داد، بنابراین من از انتظار برای اتمام آن خسته شدم.
خوبه ولی زیاد تعریفی نداره ولی با این حال دست سازندش درد نکنه که زحمت کشیده و این بازی رو ساخته ( یکم مرحله های متفاوت تری مزاشتی به جایی بر نمی خورد ) ستاره به این بازی می دادم 😕 بازی خوبیه بهتون پیشنهاد می کنید شاید نظر شما با نظر من متفاوت باشه
من دوست ندارم هر بار که از یک سطح عبور می کنید، یک تبلیغ ظاهر می شود. و من نمی دانم که آیا این اتفاق برای شما روی تلفن شما می افتد یا خیر، اما هر بار که من بازی را انجام می دهم، مشکل پیدا می کند و من را شل می کند.
بازی خوبی است، اما تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد، من عاشق بازی های شما هستم، اما تبلیغات بسیار زیادی را
خیلی بد این ویروس هست خیلی بد یک ستاره هم براش کمه خیلی خیلی بد
Line Color 3D Casual games akr
خیلی خوبه پیشنهاد می کنم نصبش کنی
به خطا می پردازد و موانع را از بین می برد. درستش کن لطفا
خیلی دوست داشتم وای خوب من دوستان زیادی دارم که در این بازی بازی می کنند من شیور هستم این بازی بسیار اوسام 5⭐ستاره است
ریدم توسره سنده اش
عالییه ولی سوختی عصابتو میخوره
بازی خوبیه ببخشید دوستان چرا صدا نداره تو نظرش هم که میری صدا کار نمیکنه کمرنگه
روی آن فشار میدهم تا مربع به آن نوری برود که اگر به آنها ضربه بزنید شما را متلاشی میکنند یا خیلی سریع میرود یا به اندازه کافی سریع نمیرود وقتی میخواهید مربع کوچک شما کم شود سرعتش کم است که باید درست شود چگونه آیا شما کنترل بیشتری دارید بای بای بازی چون دارم پاکش میکنم
این یک بازی واقعاً اساسی است.کنترلها و مکانیکهای فوقالعاده ساده، با پیشرفت شما واقعاً گیمپلی را گسترش نمیدهند. بنابراین در حالی که برداشتن آن آسان است، پس از مدتی گیم پلی بازی کمی تکراری می شود، زیرا هیچ مکانیک جدیدی به جز انواع جدیدی از موانع، معرفی نشده است. سفارشی سازی خوب است، بسیار محدود است اما کیفیت پایینی ندارد. تبلیغات آزاردهنده هستند، زیرا اغلب ظاهر می شوند و به عنوان یک راه کارآمدتر برای به دست آوردن ارز استفاده می شوند.
بازی مفرح. اما اشکال وحشتناک است. ممکنه بخاطر گوشیم باشه... اما مطمئن نیستم. بازی خوبیه
واقعا پر از تبلیغات است چنین بازی زباله
واقعا بد بود
بازی خوبی بود ولی خب از مرحلع 140 ک بگذری همش تکراری هس منم کل مکعب هاشوم گرفتم والان مرحله 200و خوردع ای ام و تجربه تبلیغاشم زیاد بود منم میخام بپاکم در کل بازی خوبیه.
بازی 😡😡😡
وقتی سطح 1 بازی کردم گفتند به ما امتیاز دهید اگر بعداً روی آن کلیک کنم دوباره بعد از سطح 2 می آید بنابراین فکر نمی کردم که با 5 ستاره رتبه بندی شود 😡😡. بنابراین از دفعه بعد دیگر بار اول نصب نخواهم کرد، فکر می کنم به این برنامه با ستاره های کامل امتیاز دهم، اما وقتی مادرم این بازی را بازی کرد. او گفت به این برنامه امتیاز ندهید زیرا این برنامه فقط تبلیغات را نشان می دهد و او گفت به این برنامه فقط با یک ستاره امتیاز دهید. لطفا از نمایش تبلیغات زیاد خودداری کنید و کنترل کنید.😡😡😡😡😡😡
مسخره ولی بد نیست
بسیار رضایت بخش است اما خسته کننده است و نیاز به تمرکز زیادی دارد.
این بازی خیلی باحاله من این بازی رو بازی کردم و من تا مرحله ی 68 رفتم این بازی 5 ستاره هم براش کمه🎉🎊 بابت سازنده اش خیلی ممنون😜
تبلیغات زیادی وجود دارد که بسیار ناراحت کننده است.
برای من این بازی نسپ نمیشه 😭
سطوح کوتاه تر از تبلیغاتی هستند که همیشه دنبال می شوند.
نصب نشده
این یک بازی بسیار سرگرم کننده و چالش برانگیز است به همین دلیل من آن را بسیار دوست دارم اگر چالش دارید این بازی را به شما پیشنهاد می کنم
اوه خدای من این بازی برای نوجوانان یا بچه های گریان است 😭. این بازی ضعیف پر از تبلیغات و 😈 استراق سمع حتی لیاقت 1 🌟ستاره را ندارد. باشه یه چیز دیگه بهت بگم .. وقتی داشتم این بازی رو بازی میکردم بعد از هر نوبت یه دستور میاد ... لطفا امتیاز بدید ........ لطفا امتیاز بدید ........ لطفا امتیاز بدید. ....... آگهی.. آگهی.. آگهی.. آگهی.. امتیاز بدم. این فقط یک صفر است.
دانلود بازی Line Color 3D برای اندروید | مایکت
این بازی خیلی زیباست من عاشق این بازی هستم
。.。:∞♡*♥خوبه ولی تا چند روز بعد تکراری میشه♥*♡∞:。.。
خیلی این بازی بد لطفا نصب نکنید نتتون حدر میره سازنده این بازی هرکی هست خل
بد بد بچه ها را غیر از اینترنت نصب نکنید هیچی نیست اونی که این بازی را بدون بازی درست کرد بچه ها مک پیشنهاد میدم که این بازی خیلی بد است.
👍
بازی خوبی است اما تبلیغات زیادی نشان می دهد و این خیلی آزار دهنده است...
بازی خوبیه بد نیست
این یک بازی واقعا بد و آزاردهنده است زیرا به نمایش ویدیوهای غیرضروری ادامه می دهد و در مواقعی که نیاز به ادامه بازی دارید هیچ گزینه ای برای آن قابل مشاهده نیست. من حتی نمی خواهم یک ستاره بدهم، این خیلی بد است
خیلی بازی خوبی عالی
Line Color 3D የተለመደ eet
Touchgrind Skate 2 Αθλήματα hmed
چرا آخرش باز نمیشه×۴