Post by vacuseltici on Feb 17, 2022 7:59:27 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lily’s Garden ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lily’s Garden IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodeerib piiramatult žetoone ▞▞▞
▞▞▞ Lily’s Garden 2022 version ▞▞▞
Mulle meeldib see mäng, kuid mängus kuvatakse pidevalt mustad ruudud ja aiavalikuid ei näidata, mõned eriti rasked mängud on lihtsamad kui mõned tavalised. Mõnikord on see väga lõõgastav, teine liiga stressirohke, kuid siiski tuleb edasi mängida, kuna lugu on nii hea.
Ma saan aru, et mängud peavad olema väljakutsuvad, aga kui sul on vaid 20 liigutust ja sa ei saa plaate laual ümber paigutada ja sa veedad kümme käiku samasse kohta löödes, lootes vabaneda väga lineaarsest mängust, siis see lihtsalt läheb. tüütu ja igav. Nad tahavad, et sa pommidele raha viskaksid ja mis mitte, ma saan aru. Ma aitan rahastada mängude loojaid, kuid sunniviisiline ostmine lihtsalt edasipääsemiseks on pisut naeruväärne. Võib-olla vähendage seda lihtsa 99-sendise nädala liikmelisuseni.
Registreerute selle aia ehitamiseks, kuid mängite 98% ajast rumalaid mullimänge, mida on mängu edenedes peaaegu võimatu võita. Nende viis üritab teid raha kulutama meelitada. ÄRGE VIIBUTAGE. . lõpetate ainult pettunud ja desinstallimise. Nagu ma järgmisena teen! 👎🏾👎🏾👎🏾👎🏾👎🏾
Ärge saage minust valesti aru, mäng on hea, kuid reklaamid on valed. Mängud ei käi nii ja see pole õige. Ma ei anna sellele mängule head hinnangut enne, kui yall jõuab mängijateni mängu õigesti reklaamides. Rääkimata sellest, et käes on kolmas detsember, kus on uus hooajapääs? Kus on liilia jõululugu? Fännid ootavad!!!!
See on kõige hullem mäng .....😡😡😡See jääb nii kinni ja uue päeva alustamiseks on vaja tähte ja kui ma sellel klõpsan, näitab see 1/9 allalaadimist ja see ei lae üldse .... ..Mille jaoks ma ei saa alustada uut päeva Kui ma ei alusta uut päeva, siis ma ei saa teha kõiki ülesandeid, mis mulle see mäng väga meeldis, kuid uus päev on algamas ja ma ei saa ülesandeid täita..... Selle eest annan ainult 1 tärni ......
Põhigraafika, kuid seda ei tuvasta nii mängu kui ka loo nautimise põhjal. Väljakutsuv, kuid lõbus ja täiendav abi, kui vaja, 20 minutit iga elu uuendamiseks on liiga pikk aeg.
Ma armastan seda mängu, kuid mõnikord ma olen pettunud, sest see ei lase mul järgmisele tasemele liikuda enne, kui olen teatud arvu aega kaotanud. Tundub, et see töötab mulle peaaegu vastu. Mulle meeldib see nii väga, et ma mängin seda ikkagi.
Mulle meeldib idee renoveerida tohutu kinnistu erinevate teemaaedadega, kuid väljakutsed, mis aias edasi liikumiseks tuleb täita, muutuvad äärmiselt korduvaks ja igavaks. Ma ei tea, et kavatsen mängu lõpetada, sest ma ei taha neist veel kümnetest läbi ronida. Iga ülesande täitmiseks peab olema ainult üks väljakutse.
Suurepärane mäng, eriti kui teil on igav, et lennata ja saate teha armsa aia ja hea loo
Mulle meeldib lugu. Kuid iga väikese teo jaoks mõistatuse tegemine muutub monotoonseks,
Just hakkasin mängima ja ma naudin mängu. Mõnda taset on aga ülimalt raske vallutada. Ei anta piisavalt käike. Ilma kõigi oma võimsuste ja ++ sularaha kasutamata pole tase saavutatav. Samuti on väga kallis osta 5 käiku rohkem, võrreldes teiste mängudega, mida mängin.
Rumal näidend, loll lugu, mis alandab naisi. Täiesti erinev reklaamvideost. Mõistatuste lõpetamiseks puudutage värviplokke, millel on 2 või enam kõrvuti. See teenib tähti, mida kasutatakse ülesannete täitmiseks ja loo edenemiseks. Ühel mänguhommikul saavutasin 36. taseme isegi proovimata. Palju võimendusi ja "lõpmatuid elusid (korduvad võimalused)" on antud. See tähendab, et ma VIHKAN seda lolli "pusle" tüüpi. Lugu keskendub Lilyle, kes põrkab ühe petja juurest teise juurde. Andke talle nuga ja suhtumine!
Olen mänginud 3 aastat, Elude arv, mida saate, abi palju ja aeg millegi vahel on naeruväärne
Lily’s Garden Hjernegymnastik xcx
Jõudsin tasemele, et teed kolbi ja annad juhiseid, kuidas seda teha. Iga kord, kui mängija kaotab, annate juhiseid. Esiteks, kas te ei arva, et sellel tasemel mängija teab, kuidas kolbi valmistada? Ja pärast esimest korda juhiste andmist, et mängija teab, mida teha ja ei vaja juhiseid iga kord, kui ta uuesti proovib? See muutub tüütuks, kui meile ikka ja jälle öeldakse ja pannakse kolbi kohe kasutama, kas me tahame või mitte.
Mäng on muutunud paremaks, kuni jõuate tasemele 6429 ja nad tahavad, et jälgiksite neid Facebookis, enne kui nad uue looga nagu välja tulevad. Vahepeal saate ainult tasemeid, milles te ei saa loos muudatusi teha. Halb kujundus, kuna te ei saa neid isegi Facebookis jälgida, kuna link ei tööta.
Ma armastasin seda mängu, see oli äge ... Nüüd on see ahne, nüüd kahetsen, et selle mängu alla laadisin. Inimesed, kes selle mängu tegid, on nüüd väga Gready, ei mängi seda mängu enam kunagi, kuna ma mängimise eest maksin, kuid isegi siis, kui ma maksan, kaotan ikkagi kurbusega, leian mängimiseks teise mängu, mis ei võta teie raha 💰
Mäng hangub mängureklaamides. Pean telefoni taaskäivitama. See ei ole nii hull kui varem. Peamine reklaam, mis seda tegi, oli Penny & Flo
See on suurepärane mäng, ma olen täiesti kinnisideeks! Minu ainus probleem on see, kui kaua kulub tähtede saamiseks.
See jookseb palju kokku. Mäng on lõbus, kuid mitte see, mida näete reklaamides, et meelitada inimesi mängima. ei sobi
Viskab mind alati mängust välja. Pannes teid mängu ikka ja jälle tegema. Ootasin seda mängu pärast seda, kui nägin nii palju eelvaateid, kuid kahjuks segab minu naudingut mängu kehv jõudlus.
Täistähti pole, sest see vajab rohkem värskendusi või programmeerimist. 1. Võiksime kasutada 2 tärni taseme kohta, nagu oli ette nähtud, kui naasin järgmisel päeval pärast 1 kuu möödumist. See muutus igavaks, nähes, et see on topelt raske töö. Ma mõtlen jah, see on parem kui teised, kuid see on sama, mis puudutab staare. 2.Ma mängin seda siiani, sest see on ilus aianduslugu ja gardetis on tõesti ilus. Mulle väga meeldis mängida farmimängu, siis desinstallisin selle sama raske mängu jaoks, andes ka tähti kingitusteks.
Red Ball 4 Arkada awm
Lily’s Garden પઝલ szfa
Mängu ei värskendata. Jääb ootel ja ei installi värskendust
Lõbus mäng ja väga sõltuvust tekitav! Sai mu tütre, tema ja tütretütre samuti konksu saanud. Mõned tasemed on ülirasked, kuid siiski teostatavad. Ma armastan kõiki tasuta elusid ja kingitusi! Ainus probleem, mis mul on, on see, et ei saa inimesi peregrupist eemaldada. Klõpsasin nende nimedel, et nad oma grupist kustutada, kuid see ütleb lihtsalt, et teatage ja see pole see, mida ma otsin.
Alati on viise, kuidas saada vähemalt 30 minutit piiramatut tasuta mängimist. Meelelahutuslik mäng.
Hooked Update: hakkasin seda mängu mängima 21. 11. ja jäin kohe konks. Mulle meeldis lugu, aiandus, projekteerimine ja staaride teenimine, et kõike seda teha. See on tavaline matšmäng. Teenite/ostate võimendusi ja mänguaega. Samuti on teenimiseks minimänge. Hea küll, ma olen tasemel 6648 ja jätan selle mängu praegu rahule. Ma tean, et kõik mängud lähevad edenedes raskemaks, aga olgu. Lõbus on see, et isegi boosteritega on taseme lõpetamine nii raske. Kahju.
Mulle meeldib, et saan mängida tervet mängu ilma raha kulutamata või reklaame vaatamata. Tegelik mäng on lihtne ja lõbus ning selle segamiseks kasutatakse erinevaid mehaanikaid. Mõned tasemed ei ole hästi tasakaalustatud ja saate need läbida ainult õigete õnnelike kombinatsioonidega, kuid see pole suurem asi; Panin selle lihtsalt kõrvale, kuni elud kosuvad, ja proovin uuesti. Lugu on armas, kui natuke rumal, ja mulle meeldib Lily. Tundus, et nad eemaldasid viimases värskenduses funktsiooni "igapäevane saagikoristus", nii et ma löön tärni maha.
Nii tehtud selle mänguga!!! Mängimisega nädal või rohkem ootamine on naeruväärne!!! Võib-olla lõpetan aastaks, kui tagasi tulen, et saaksin mängida!!!!! Soovin, et saaksin anda null tärni.
Naudin lugu. Olen läbinud peaaegu 3000 taset ega ole mängule raha kulutanud. Kui ma pärast paari katset tasemelt ei jõua, annab mäng mulle väljumisel rakette, pomme või tasuta elusid. Lugu on meelelahutuslik. Üks asi, mis mulle ei meeldi, on see, et tegelased näevad mõnes stseenis erinevad välja. Samuti näen ma pidevalt seda reklaami, kus Lily on lapsega külmas. Siiani pole seda juhtunud ja loodetavasti ka ei juhtu.
Olen juba mõnda aega mänginud ja nii mõistatused kui ka lugu pakuvad meelelahutust. Soovin, et nad annaksid rohkem võimalusi rohkemate tähtede teenimiseks. (Praegu olen loosse investeerinud) nagu 2 tärni raske taseme või muu eest. Minu ainus tõeline "probleem"
Mäng on armas. Armasta tegelasi. Natuke liiga palju edasi-tagasi näidendi sees Aga muidu päris hea!
Lily’s Garden פאזל aboq
See on sõltuvust tekitav, kuid liiga palju värskendusi ja ma arvan, et ülesande täitmiseks peaks kahe või kolme tärni asemel asjade tegemine olema nagu üks täht
Tõesti suurepärane mäng. Olen mängu tipptasemel, kus pean iga nädal uuendust ootama. Märkan, et viimasel ajal, mida olen juba mänginud, ei lisata loendisse tähti, et saaksin loole lisada. Mõnikord esitatakse sama lugu uuesti, kuigi olen selle osa juba teinud ja staarid võetakse uuesti maha. Palun kontrollige, see pole õiglane.
Hea
Goid
Hea mäng on se
kuradi raske mäng! Ma ei suuda seda taset ületada, et saada staar, kes laseb puusepal katust parandada ja iga kord, kui ma lähen lähedale, ütleb, et viimasesse ritta jõudes ei liiguta enam ja mul on veel käike! See mäng on võltsitud ja desinstallib loll mäng!!!! 😡
Ei saa kunagi minna teisele tasemele enne, kui ma mõnda aega ei mängi, siis tule tagasi ja saan liikuda järgmisele tasemele. See on masendav. Kustutamiseks valmistudes vananeb see.