Post by vacuseltici on Feb 17, 2022 8:02:31 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Ninja Star 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Ninja Star 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ εξαπατά πολλούς κρυστάλλους ▞▞▞
▞▞▞ Merge Ninja Star 2 2022 version ▞▞▞
Διασκέδαση. Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τις διαφημίσεις/ανταμοιβή, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι ανεπαρκές το VPN SOCKS. 😂 Το όνομα Dev είναι Legendary! Έρχεται καλά και φαίνεται ότι το τέλος του παιχνιδιού και το vip lvl είναι εντάξει για FTP και είμαι σίγουρος ότι οι φάλαινες είναι ευπρόσδεκτες καθώς επίσης απολαμβάνουν τα m8s.
Είναι εντάξει.
Μμμμ καλό παιχνίδι αλλά το παιχνίδι μου αργεί να συνδεθώ αλλά αξίζει τον κόπο ωραίο παιχνίδι
Πολύ καλό παιχνίδι, λίγο μπερδεμένο στην πλοήγηση και στην εκμάθηση των λειτουργιών ορισμένων πραγμάτων. Αλλά το μαθαίνεις μετά από λίγο, απλά δεν μου αρέσει το πώς τα αστέρια περιστρέφονται μερικές φορές με κάνουν να κάνω συνεχώς κλικ στο λάθος.
Τα πήγαινε πολύ καλά, τότε το παιχνίδι λέει ότι αυτό συμβαίνει επειδή κάνει αυτόματα πράγματα που χακάρω και με εκκινεί από το παιχνίδι.
Ναι
Καλό μέχρι στιγμής να δούμε τι θα γίνει
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό, αφού το παίξετε για λίγο αρχίζει να γίνεται πραγματικά ενδιαφέρον και γενικά είναι ένα καλό παιχνίδι. Αλλά θα ήταν ωραίο τα κοστούμια/δερμάτινα να είναι λίγο φθηνότερα, εκτός από το ότι είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι, το συνιστώ πραγματικά αυτό το παιχνίδι και είναι ένας τέλειος τρόπος για να σκοτώσετε λίγο ελεύθερο χρόνο
Έπαιξα το παιχνίδι για ένα μήνα, έκανα μια τυχαία αγορά αφού αποκοιμήθηκα με το τηλέφωνό μου στην αγκαλιά μου, έστειλα ένα email στον προγραμματιστή ζητώντας επιστροφή χρημάτων και ποτέ δεν έλαβα απάντηση. Τελείωσε το παιχνίδι.
10/10 *φιλί ποιότητας* TEH ΠΟΙΟΤΗΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Αρκετά τυπικό παιχνίδι αδράνειας
Το παιχνίδι με κάποιο τρόπο δεν μπορεί να παιχτεί σε αυτό το τηλέφωνο, αλλά στο άλλο μου λειτουργεί τέλεια, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα, συνεχίζει να καθυστερεί στο άλλο μου τηλέφωνο
Καλό παιχνίδι. αλλά προσθέστε πιο ισχυρά τέρατα plss.
Αξιοπρεπής καυστήρας χρόνου
Πω πω άλλη μια ενημέρωση Είμαι στη μέση του παιχνιδιού αυτή η ειδοποίηση αναδύεται και btw το παιχνίδι είναι καλά τα γραφικά είναι καλά, οι ήχοι δεν είναι κακός και συνεχίστε την καλή δουλειά MOUSE_DUCK. =)
Παιχνίδι απόβλητα ποτέ
Χαριτωμένο παιχνίδι, ακόμα περιμένει να αφαιρεθεί η αύρα. Αλλά γενικά το απολαμβάνω. Είναι διασκεδαστικό να ξεκλειδώνεις νέα αστέρια και το ποσό για να προσαρμόσεις τον χαρακτήρα σου είναι εκπληκτικό.
Διασκέδαση
Θεέ μου
Φτάσαμε σε ένα σημείο όπου η συγχώνευση κράτησε πάρα πολύ.
Ωραίο παιχνίδι
Η εφαρμογή λειτουργεί, αλλά μετά κλείνει με A) Ολοκλήρωση του μαθήματος ή Β) Πατώντας το κουμπί σύνδεσης Διορθώστε αυτό το πρόβλημα γιατί πιστεύω ότι είναι ένα υπέροχο παιχνίδι
Μεχ!
Merge Ninja Star 2 Giochi di ruolo xdz
Ένα παιχνίδι kill της συσκευής σας
Είμαι ευχάριστα έκπληκτος από αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα υπέροχο μικρό παιχνίδι αδράνειας που είναι φανταστικό για μικροδιαχειριστές με όλες τις αναβαθμίσεις και τρόπους για να τροποποιήσετε τα στατιστικά. Οι λίστες στόχων δίνουν στο παιχνίδι μια αίσθηση σκοπού και τα γραφικά των pixel είναι χαριτωμένα, πολύχρωμα και με καλή κίνηση. Είναι προφανές ότι μπήκε πολλή δουλειά σε αυτό το παιχνίδι!
Γιατί να μην κάνετε όλες τις επιλογές νομισμάτων να έχουν τη δυνατότητα να πατάνε παρατεταμένα;
Απολαυστικό παιχνίδι, μου αρέσει πολύ η εξέλιξη. Με κρατάει να επιστρέφω για να το ελέγξω, το αφήνω να τρέξει ενώ κοιμάμαι επίσης!
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο φοβερό όταν παίζεις μια φορά, δεν θα το σταματήσεις ποτέ γιατί είναι τόσο καλό και μπορείς να πεις ακόμα κι αν το τηλέφωνό σου είναι απενεργοποιημένο
Συνολικά απίστευτα καλό, αλλά κάτι φαίνεται απλά... στραβά. Δεν ξέρω τι είναι ακόμα, αλλά και πάλι καλό παιχνίδι.
Πολύ καλό παιχνίδι συνέχισε τη δουλειά
Υπέροχο παιχνίδι! Αλλά παρακαλώ αφαιρέστε την πρέσα και αναβαθμίστε από το ξυπνητήρι, η ποσότητα των φτερών ανά ημέρα είναι πολύ μικρή για να την καταστήσετε απαραίτητη και αν κάνετε λάθος κλικ σπαταλά ΟΛΑ τα φτερά σε ένα δευτερόλεπτο.
Είναι καλό, αλλά μπορείτε να κάνετε περισσότερα αστέρια ninja (ναι, μου αρέσει να υποφέρω) και μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα αφεντικά
Φαίνεται να είναι ενδιαφέρον.
7 Ιουλίου 2021 Ακόμα αισθάνομαι ότι το Aqua Stage και το Airbone πρέπει να ξαναφτιάξουν, είναι χάλια για μένα, πάντα τα προσπερνάω. Το σκάφος ήταν φρικτό γιατί να μην το κάνουμε αναβαθμίσιμο με κάθε αναβάθμιση, κάθε σκάφος που κάναμε ήταν υψηλής στάθμης shuriken, χρειάζεται πολύς χρόνος για να φτάσουμε στο επίπεδο shuriken που χρειαζόμαστε.
Είναι εεε
Merge Ninja Star 2 Jocuri de rol ynec
Δεν ξέρω γιατί ένα τέτοιο παιχνίδι θέλει να είμαι online για να παίξω.
Hello Neighbor Авантуристичке sxor
Merge Ninja Star 2 Rol Oyunu jaw
Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε στο παιχνίδι και δεν χρειάζεται να πληρώσετε για να κερδίσετε. Απλά ένα βασικό παιχνίδι που είναι πολύ διασκεδαστικό. Αφού έπαιξα λίγο περισσότερο, ανακάλυψα ότι αυτό που σας εμποδίζει να προχωρήσετε γρήγορα είναι να συνδυάζετε αστέρια νίντζα σε υψηλά επίπεδα που θα διαρκέσει πολύ χρόνο χωρίς να χρησιμοποιήσετε το boost τους, δεν χρειάζεται να πληρώσετε, απλώς χρειάζεται περισσότερος χρόνος.
Το ίδιο το παιχνίδι είναι καλό, αλλά θα πρέπει να δώσετε στους ανθρώπους πιο εις βάθος εξηγήσεις στην αρχή. Εκτός από αυτό, μόλις καταλάβετε τι να κάνετε και πώς, το παιχνίδι είναι ωραίο και ομαλό
Τρία αστέρια γιατί με ταλαιπώρησε συνεχώς να το κάνω αυτό, οι διαφημίσεις δεν έχουν ακόμη αναγκαστεί, το ίδιο το παιχνίδι είναι χάσιμο χρόνου και όχι πολλά άλλα. Το πιο δυσάρεστο είναι ότι όταν προσπαθείτε να σύρετε και ένα αστέρι συγχώνευση, η λειτουργία αυτόματης συγχώνευσης σας το παίρνει για να συγχωνευτεί αλλού με πιο αργό ρυθμό και χωρίς ταξινόμηση, εμποδίζοντας τη μη αυτόματη συγχώνευση.
Καλό παιχνίδι, αλλά είναι πολύ εύκολο, μπορείτε να πάρετε περίπου εκατό χιλιάδες πετράδια στην αρχή και αφού υπάρχουν ελάχιστα έως καθόλου δύσκολα κομμάτια (αγόρασα μόνο το πακέτο καρχαριών και τα 12000% ξανθά μαλλιά)
Εάν χρησιμοποιείτε το bluestack για να παίξετε αυτό το παιχνίδι, είπε ότι κάνετε hacking, τότε κλείστε το παιχνίδι, χρησιμοποιώ το bluestack για να παίξω αυτό το παιχνίδι για ένα μήνα και μετά μου είπαν ότι χακάρω το παιχνίδι. Εντάξει, σταματάω να χάνω τον χρόνο μου σε αυτό το παιχνίδι