(Android/iOS) Cheerleader Champion Dance Off kodeerib paljusid kristalle
Feb 17, 2022 8:38:52 GMT -6
Post by vacuseltici on Feb 17, 2022 8:38:52 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cheerleader Champion Dance Off ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cheerleader Champion Dance Off IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodeerib paljusid kristalle ▞▞▞
▞▞▞ Cheerleader Champion Dance Off 2022 version ▞▞▞
Väga lahe mäng aga natuke aeglane
See oli tagasihoidlik igav, graafika on imelik, pole pruuni ja musta juuksevärvi, mida ma vihkan. Aga riided on kenad ja tantsud samuti, nii et lasen sellel kõigel liugu lasta, samuti lülitage internet välja, et reklaame vältida.
Kena mäng, see on väga huvitav, aga miks ma andsin 4 tärni, sest spaa ja mõned esemed on lukus, kuid pole probleemi, saame mängida
Cheerleader Champion Dance Off Simulācijas spēles brzg
See on nii lõbus, kuid minu probleem on selles, et spaa on lukus, kuid see on üldiselt hea ja vajab rakenduse kallal veidi tööd ...nagu see külmub ja tuleb ...aga see on hea!💙❤
Mulle meeldib see mäng, kuid ka poisid võivad olla ergutustüdrukud. Ma tahan, et sellistes mängudes oleks rohkem esindatust, kui poisid selles mängus näitaksid meessoost ergutustüdrukute olemasolu, oleksin nii õnnelik, aga üleüldse on see mäng hea ja ma suudan. ärge lõpetage seda isegi siis, kui ma olen poiss, graafika on hea, muusika on pumbatud ja riided on hämmastavad, ma tahan näha ka rohkem meeste ergutustüdrukuid
Se on mu lemmik mäng😘😙
See oli tõesti halb, et peame maksma pärisvaluutas 💷💶💵💴💸💱💲Kõigi tasemete avamiseks
Brick Ball Blast: Ball Crusher આર્કેડ eso
Mulle meeldib, aga,☺️👍👍 tüdrukud tantsivad on ka väga tore aga riietumine, meiki selles mängus ei tule, teeb vaid selle, et seda ei tehta ikka ja jälle OKEI 😊
Laadisin selle mängu varem alla ja probleeme polnud. Aga nüüd iga kord, kui proovin seda uuesti alla laadida, meeldib see 43 ja siis lõpetab allalaadimise!! Nii et ma lähen Play poodi ja laadin selle uuesti alla ja olenemata sellest, mitu korda proovin, see ei tööta. Palun parandage see. Ma ei ole selle probleemiga rahul. 😠😠😡😡
Neid reklaame oli liiga palju.
Miks laadimine võtab kaua aega ja siis kui see tehtud saab, jookseb kohe kokku. Inimesed ei saa mängida, kui see seda teeb... see muutub kuidagi tüütuks. Äkki saaks seda parandada?! Teine asi: paljud kostüümid on üsna sobimatud...ei sobi väiksematele lastele. Kui ei viitsi, võiks ehk rohkem rõivaid valida. Suur tänu!
See mäng on super
see on tõesti niiiiiiiiiii hea mäng! aga kas saab lisada veel tasuta asju ja rohkem tasuta tantse aga ülejäänu on parim!!😄
Õudne see laadib ja laeb, ma ei talu seda, peaksite sellega midagi ette võtma. 😠😠😠😠
See on lõbus ja lõbus, kuid annan sellele reklaamide tõttu kolm tärni ja kui avate tantsuliigutuse, lukustub see homseks uuesti
Hea. Aga peegel ei tööta korralikult. Minu must cheerleader paistab peeglist valge olevat. Pole lahe.
See on väga tore ja huvitav mäng. Selle põhjuseks on asjaolu, et ma pole kunagi näinud nii imelisi tantsusamme. Soovitasin seda oma parimale sõbrale ja sellest ajast alates oleme seda mänginud nagu kunagi varem. Tahaks seda mängu rohkem näha.
Mulle meeldib see rakendus, öelge, et armastan seda, kuid ainus probleem on see, et laadisin selle alla ja selle allalaadimine ikka ja jälle, palun parandage see. See üks tärn 🌟 on sinu vea eest. Aitäh. Lugupidamisega
mulle ei meeldi, et maksate asjade eest, nii et ma pean reklaame vaatama, eriti tantsu ja ma pean valima 4 tantsu, kuna teised on lukus, nii et palun muutke seda
vinget mängu pole ma kunagi varem näinud, aga mulle ei meeldi üks asi, et paljud üksused olid lukustatud ja mõned esemed avati ainult ühe korra reklaamidega
Armastan , armastan , armastan seda mängu , ma laadin selle teist korda alla , aga üks asi , aga ma soovin , et kõik käigud saaks lukust lahti saada , sest ma olen tüdinud ja väsinud tegemast samu liigutusi ikka ja jälle , kuid üldiselt on see mäng lihtsalt hämmastav 😍😌
See ei laadinud. Selleks kulus kaks päeva, mistõttu annan sellele ühe tärni. Nii et ma vihkan seda lolli mängu. Nii et tea, ära too seda mängu oma telefoni, ma ootasin ja ootasin ja ootasin ja ootasin ja ootasin, kuni see laadima hakkab, ära saa seda lollimängu, ma ütlen sulle, et see on rumal, ma tahaksin lugeda lolliraamatut ja ei näe seda mängu, ma soovin, et saaksin mängu loota ja talle rusikaga lüüa, oh ja mu vend on vihane, sest seal polnud poissi, nii et pange sinna poiss ja sellepärast annan sellele ühe tärni, nii et hüvasti nüüd
See mäng on lõbus ja mulle meeldib see mäng, kuid kui avate midagi tasuta, peate reklaame vaatama
Vaid paar päeva on veel aega, kuni ma teiega esmaspäeval ja kolmapäeval tagasi tulen, ei filtreerita teie lemmikvideote hulka. Tere, minu nimi on teie lemmikmängusõna järgmises reklaamis, kus on järgmine reklaam, teisel päeval usun, et teil on tore minu elu järgmises kuulutuses on aega sinust rääkida ja Amazonist üksusi kustutada ja ma olen olnud natuke tere tere IP-kaamera meilimärguanne teie ettevõttes otsib on kaua aega teada, kas mind leian sama samas in unchec
Suht hull, aga ma ei tea, aga ma arvan, et kõigil tabtale CoCo mängudel on spaad ja fotokabiin või selfie lukustatud. Mulle meeldib fotograafia ja meik üleüldse, selle lukus nägemine ajab mind täiesti hulluks ja vahel tahaks telefonist kõik lauamängud kustutada. Järgmine kord, kui mänguarendajad hakkavad mänge värskendama, veenduge, et need kaks kohta oleksid lukustamata. See on kõik, mida me tahame. Sooviksin vastust☺️
kiiremini installitud oleks lõbusam, kuid see häirib mu roosat silma, nii et kolm tärni, jätkake sellega.
Kui olete edetabelis 1. kohal, jääte sinna kinni, mis on tõesti nõme!
Vaata lahedalt
See on suurepärane mäng See on nii loominguline ja lõbus Thier on nii palju teha, ma armastan seda Ainus halb asi, et ta renditud sama lisada mitu korda!
Miks on seda nii raske uuesti alla laadida, palun lahendage see, ma ei taha seda. Kõiki mänge, mis mul on, on nii kiire allalaadimine, parandage see kõik coco mängud kiiresti, et alla laadida halvim nii halvim mäng 😭😭😭😰😰 😰😰 ma olen väsinud ootamast woooooooooooooookioooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooootväsinud
ma armastan seda mängu, aga mul on midagi öelda.1.paljudele reklaamidele😐2. sa pead maksma päris raha ütle mulle, mida sa sellest mängust arvad.
Pärast reklaami vaatamist läheb see lihtsalt mustaks, ma ei tea, kas probleem on arvutis või rakendustes, aga muidu on kõik korras
Proovisin mängu ja see oli lahe, kuid seal on liiga palju asju, mida osta, neid, mis ei maksa, on vaevu asju, kas saate seda muuta?
See mäng on nõme! alati, kui proovin täiendada, laadib mäng laadimise ja siis viib mind ootamatult mängust välja.
See mäng on nii tore. Kuid ma andsin 4 tärni, sest spaa, fotosessioon ja arst on lukus mitte ainult selles mängus kõigis kookosmängudes.
Mulle meeldivad need mängud lihtsalt sellepärast, et see on mõnikord räpane, nii et parandage see ära ja andke järgmisel korral rakenduse loomisel 5 tärni.
Cheerleader Champion Dance Off Simulátory cdk
Valisin värvitooni, mis oli tumepruun ja kui mu tegelane on peegli peal ja ma keeran esiosa valgeks ja taga mustaks, see mulle ei meeldi. PALUN muutke seda või annan rohkem halbu kommentaare mängu muudele kohutavatele asjadele. Aitäh.
Mulle meeldib see, aga kui sa mängu läbi lööd, muutub see juba igavaks. Soovitaksin lisada edetabelisse rohkem medaleid ja rohkem laule, rõõmuhõiskeid ja riideid.
Kui see oleks tasuta lisatud, oleksin arvanud, et see oli tõesti lõbus, kuid mitte reklaamidega, ajasin selle täiesti sassi! Samuti miks ta järsku must oli ja peeglist tagakülg valge ei saanud sellest aru?
Ma ei saa isegi esinema minna, ainult riietusin ja harjutasin ja isegi ei tantsinud!😤😠😡
See oli hea, kuid mulle ei meeldi, kuidas me peame mängus asju ostma
Halb ei tööta, kui iga 3 sekundi tagant reklaami pole
See on väga lõbus ja lõõgastav mäng. See mäng sobib rohkem 3-11 aastastele. Kuid see on nii palju reklaame. Aga ma siiski toetan seda suurepärast mängu.😊😊
Lahe 🎉🎉
Kuulutusi on nii palju. Kõik head asjad on lukus ja mu ema ei saa maksta robuxi ja selle eest. Nii et palun, kas saate selle parandada 😊😊😀
Tere, ma ostsin uue telefoni. Mu telefon on endiselt korras, kuid miks ma ei saa neid rakendusi alla laadida? Palun aita mind!
Kõik on korras, vajab natuke tööd
palun lugege seda ülevaadet: see mäng on kohutav, see ei lase mul isegi cheerleadingut mängida, see isegi ei tööta, ma tahan lihtsalt avada 2 mängijat, et mängida oma väikese õega ja ma ei taha ka mängida aga ei, see ei lase mul ja selle installimine võtab nii kaua aega, ma ei saa isegi siis, kui sa ei taha kookosmängu, saad selle mängu, sest loodetavasti läheb sul paremini õnne mu väike õde tahtis minuga lihtsalt mängu mängida selle mängu pooleldi, et saada teistsugune mäng, võite selle mängu hankida, aga ma ei teeks :{
Concurso de animadoras Simulación moe
スターチアリーダー シミュレーション lelj
See on parim mäng üldse!!!! Kuid sellel on reklaame, mulle meeldib see mäng